Πρωταθλητές στη Football League Αναστόπουλος, Παυλίδης με την Καλαμάτα (video)

Πρωταθλητές στη Football League Αναστόπουλος, Παυλίδης με την Καλαμάτα.

Η Καλαμάτα επικράτησε με 4-0 του Ιάλυσου για την τελευταία αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ιάλυσος κατέβηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Ενώ η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον άσχημο τραυματισμό του Μαστραντωνάκη να δείχνει σοβαρός. Ο παίκτης μάλιστα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά και βρήκε ένα γρήγορο γκολ. Εξαιρετική σέντρα του Μπουσμπίμπα, ο Μαρκόφσκι βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον Τσιγάρο για το 1-0 στο 16ο λεπτό. Ο Χατζησάββας στο 38′ απείλησε για πρώτη φορά για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ηταν πολύ ανοικτό. Η Καλαμάτα πάτησε… Γκάζι και πέτυχε αλλά τρία τέρματα. Αρχικά Βρήκε άλλο ένα γρήγορο γκολ με τον Κέρι στο 58′. Ενώ στο 65′ με μακρινό σουτ του Παυλίδη ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0. Ο Κέρι στο 76′ αστόχησε ενώ στο 87′ μετά από Μακρινή μπαλιά του Αναστασόπουλου για τον Παναγιώτου που σέντραρε από δεξιά και ο Μαρκόφσκι και νέα κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας διαμόρφωσε το τελικό 4-0. «Σήκωσε το» ακουγόταν στα μεγάφωνα τα τελευταία λεπτά με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Παναγιώτου, Τσελεπίδης, Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παυλίδης, Παπατόλιος (63′ Αναστασόπουλος), Σουμπίνιο (63′ Νατσιόπουλος), Μπουσμπίμπα (46′ Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι, Φελίπε (46′ Κέρι).

Ιάλυσος (Χαντές): Τσιγάρος, Πατσίλης, Σαββάκης, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης (19′ λ.τ Χριστόπουλος), Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (81′ Καραμανώλης), Χατζησάββας.

To Top