Πρωταθλητής μαθηματικά ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-1 με ανατροπή τον Παναθηναϊκό (videos)

Πρωταθλητής Ελλάδας επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Super League στέφθηκε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 3-1 με ανατροπή. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε την διαφορά της από τον δεύτερο Άρη στους 22 βαθμούς και πλέον είναι μαθηματικά πρωταθλητής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χασάν για τους Πειραιώτες, καθώς ισοφάρισε στο 45’ +3’ με κεφαλιά κι ενώ o Παναθηναϊκός είχε ανοίξει το σκορ στο 30’ με πέναλτι του Μακέντα, που κέρδισε ο ίδιος από το Σεμέδο, ενώ στο 72’ πέτυχε το γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Στα… χασομέρια ο Μπρούμα βρήκε δίχτυα σε κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Διούδης ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή με σκοπό την ισοφάριση.

Με δέκα αγωνίστηκαν οι φιλοξενο΄θμενοι από το 66’ λόγω αποβολής του Πούγγουρα με δεύτερη κίτρινη. Μοιραίος για τους ηττημένους ο Διούδης, ο οποίος φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ, ενώ είχε γενικότερα παρουσία πολύ πιο κάτω από τα δικά του στάνταρ.

Ακυρώθηκαν δύο γκολ των Πειραιωτών. Το πρώτο στο 0-0 λόγω οφσάιντ του Φορτούνη πριν το τέρμα του Ελ Αραμπί, το άλλο στο 1-1 για φάουλ του Χασάν πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πάλι ο Μαροκινός.

To Top