ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρωταθλητής με πλέι οφ (θέσεις 1-6) και πλέι άουτ (7-14) τη νέα σεζόν στη Super League!

Με ομόφωνη απόφαση, αποφασίστηκε να διεξαχθούν πλέι οφ τη νέα χρονιά για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14. Δεν πέρασε η πρόταση Λυσάνδρου για ενδιάμεσο γύρο.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με πλέι οφ θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού.

Η απόφαση που πάρθηκε (ομόφωνα) είναι να διεξαχθούν πλέι οφ, για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14. Δεν έχει γίνει γνωστό, ακόμη, με πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν οι ομάδες τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης, αν θα «κουβαλήσουν» δηλαδή τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου ή αν θα σχηματιστεί ειδική βαθμολογία. Το πιο πιθανό είναι η βαθμολογία της κανονικής περιόδου να μεταφερθεί αυτούσια.

Να σημειωθεί ότι τη νέα χρονιά η απόφαση που υπάρχει είναι να υποβιβαστούν δύο ομάδες και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα «πέσουν» απευθείας ή ένας απευθείας και ένας μέσω μπαράζ. Το συγκεκριμένο σενάριο υπερίσχυσε της πρότασης για πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, 5-8 και πλέι άουτ για τις θέσεις 9-14. Επίσης, δεν προχώρησε ούτε η πρόταση του προέδρου της Λίγκας για ενδιάμεσο γύρο.

Τα πλέι οφ επιστρέφουν λοιπόν, στη… ζωή της μεγάλης κατηγορίας έπειτα από δύο αγωνιστικές περιόδους απουσίας ενώ προστίθεται στη διαδικασία για πρώτη φορά από καταβολής της Α’ Εθνικής, η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου.

To Top