Πρωταθλητής στις κορασίδες ο ΑΡΗΣ, κατατρόπωσε στον 5ο τελικό τον ΠΑΟΚ!

Ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, επικρατώντας με 48-46 στον 5ο τελικό του ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο των Πεύκων.

Οι «κίτρινες» ευτύχησαν να έχουν σε εκπληκτική μέρα τις αδερφές Τσινέκε, οι οποίες πέτυχαν συνολικά τους 35 από τους 48 πόντους της ομάδας!

Όπως αναφέρει το tsiotras.blogspot.com:

«Οι «κίτρινες» που είχαν συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ μετά το μέσο της πρώτης περιόδου κατάφεραν και προηγήθηκαν ακόμη και με δέκα πόντους στα τέλη της τρίτης. Όμως ο «Δικέφαλος» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με καθοριστικά καλάθια από την Διαμαντίδου και την  Παπαδοπούλου, πέρασε μπροστά με διαφορά τεσσάρων πόντων στα τελευταία λεπτά.

Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα και στη συνέχεια ήταν πιο ψύχραιμος και με μεγάλο παιχνίδι από τις αδελφές Τσινέκε, που τα έκαναν όλα (άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, τάπες) πήρε τον πρώτο τίτλο του για φέτος.

Δεκάλεπτα: 13-10, 26-19, 37-30, 48-46

Διαιτητές: Κατσιάνης-Λουλουδιάδης

ΑΡΗΣ (Τζιότζιος-Κουλακιώτης): Σικαλίδου 3(1), Τσινέκε Κ. 12, Τσινέκε Ε. 23(2), Βαντσιούρη 4, Θώμογλου, Γιαννουσίου 4, Νιγδέλη, Καλογρίδου, Αβρονιδάκη, Χριστάκογλου, Μπουντούκα 2, Θεοδώρου.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Χρυσοστομίδου 3, Αθανασιάδου, Βουλώνη, Παπαδοπούλου 8(2), Λαγκαδιώτου, Ζέρβα, Τασουλίδου, Ράτζα 15(2), Χαλκιά, Διαμαντίδου 10, Σιακαβάρα, Κοντογεώργου 10.

 

To Top