Πρωταπριλιά, αλλά τα… ψέματα δεν χωράνε, μόνο το καθήκον: νίκη στο ΟΑΚΑ!

Στη μάχη, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο μπαίνει απόψε (19:00, novasports2, PRESSARIS) στο ΟΑΚΑ ο Άρης, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ θα παίζει στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα και ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδέχεται τον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τις νίκες για δύο σημαντικούς λόγους. 

Αφενός για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη πεντάδα κι αφετέρου να διατηρήσουν την επιλαχούσα έκτη θέση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη… καλώς εχόντων των πραγμάτων. Πρωταπριλιά σήμερα, αλλά τα… ψέματα δεν χωράνε. Μόνο το καθήκον της νίκης!

Καλύτερες προδιαγραφές για να φύγει με το «τρίποντο» από την Καλογρέζα ο Άρης δε θα έχει σήμερα, μιας και ο Παναθηναϊκός μετά βίας θυμίζει την ομάδα που διεκδίκησε μέχρι και δύο αγωνιστικές πριν ισάξια το πρωτάθλημα. Σαφώς όμως και το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Μανουέλ Μασάδο, συμπεριλαμβανομένων και των απουσιών της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί εκ νέου τον Καστίγιο κι έτσι αυτή τη φορά ενδέχεται να ξεκινήσει με τον σκόρερ της περασμένης εβδομάδας Βασίλη Τριανταφυλλάκο στην κορυφή της επίθεσης. Η  υπόλοιπη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Βελλίδη στα γκολπόστ και Τσουκάνη, Λαζαρίδη (επιστρέφει κι αυτός), Σανκαρέ και Καζναφέρη στην άμυνα από τ’ αριστερά προς τα δεξιά. Στα χαφ οι Φατί και Παπαζαχαρίας μάλλον θεωρούνται σίγουροι στον άξονα, έχοντας μπροστά τους μπαλαντέρ τον Ουμπίντες. Στην επίθεση δίπλα στον Τριανταφυλλάκο θα βρεθούν οι Νέτο δεξιά και Γιαννιώτας αριστερά.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας, Τσουκάνης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας, Κοτσώνης.

Για τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα ετοιμάζει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Καντέ και Σπυρόπουλο στην άμυνα σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά. Στα χαφ την τριάδα θα αποτελέσουν οι Βιτόλο, Σιμάο και Καραγκούνης, ενώ μπροστά ο Κλέιτον θα παίξει στην κορυφή και οι Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top