ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρωτιά για Ιντέγε! “Επιθετικός της δεκαετίας” στη Σοσό!

Σε μια περίοδο που έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της Ευρώπης, είναι ευκαιρία για τους συλλόγους να κρατούν επαφή με τους οπαδούς τους με άλλους τρόπους. Όπως, για παράδειγμα, έκανε η γαλλική Σοσό, που ζήτησε από τους φίλους της να ψηφίσουν τους καλύτερους επιθετικούς της ομάδας τη δεκαετία 2010-2020. Μια ψηφοφορία που επιφύλασσε πρωτιά για τον Μπράουν Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός νυν σέντερ φορ του Άρη συγκέντρωσε το 25% των ψήφων των φίλων της Σοσό, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που έφτασε στο 22%. Ακολούθησαν οι Μαϊγκά (21%), Εκαμπί (11%), Μπουτίν (7%), Καλούλου (7%), Αντριατσίμα (3%) και Σανέ (2%).

Ο Ιντέγε μετά από αυτό το αποτέλεσμα συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας για τη Σοσό. Θυμίζουμε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός αγωνίστηκε στο γαλλικό σύλλογο από τον Ιανουάριο του 2010 έως το καλοκαίρι του 2011. Στη Ligue 1 κατέγραψε 52 συμμετοχές συνολικά και σημείωσε 17 γκολ, ενώ στο γαλλικό κύπελλο 6 συμμετοχές και 5 γκολ.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σοσό.

To Top