Πρωτοβουλία για να σωθεί το βόλεϊ του Άρη! Συγκέντρωση χρημάτων και κάλεσμα στον κόσμο!

Αναλογιζόμενοι την τραγική οικονομικά κατάσταση στο τμήμα του βόλεϊ και δίχως δεύτερη σκέψη, μια παρέα Αρειανών οπαδών και μελών του ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης (τα ονόματα είναι στη διάθεση μας, αλλά επειδή μετράει η ουσία και όχι οι εντυπώσεις δεν δημοσιοποιούνται) πήρε την πρωτοβουλία και έχει ήδη συγκεντρώσει εκ των ενόντων ένα σεβαστό ποσό.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ενταθούν οι προσπάθειες, ώστε το ποσό αυτό να ανέβει κι άλλο, απευθυνόμενοι σε απλούς φίλους και οπαδούς.
Το συνολικό ποσό θα δοθεί στους αθλητές του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου τη Δευτέρα 16/2 το μεσημέρι πριν το κρίσιμο ματς με την ΜΕΝΤ.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι που έχουν ξεκινήσει την πρωτοβουλία: «Ευχής έργο είναι η προσπάθεια αυτή να αφυπνίσει και τους παράγοντες της οικογένειας του Αρη  που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση καθώς και τις διοικήσεις του ΑΣ και του ΤΑΠ, καθώς μιλάμε για την επιβίωση ενός τμήματος που έχει χαρίσει τίτλους και διακρίσεις αλλά και πρόκειται για την κορωνίδα των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΣ».

To Top