Πρωτοβουλία της Κοινωνίας για «δεύτερη» πρόταση!

Συνεχίζονται και κλιμακώνονται οι διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών στο διοικητικό μέτωπο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Η Κοινωνία Μελών Άρη βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και είναι αυτή που θα χαράξει το πλαίσιο της διαδικασίας ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Όπως όλα δείχνουν η παράταση λίγων ημερών για τη συνέχεια της διακοπείσας συνέλευσης ήταν αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθούν όλα τα μέτωπα με την μορφή κατάθεσης προτάσεων.

Με άλλα λόγια, απαιτείται χρόνος -έστω λίγων 24ωρων- για να ολοκληρωθούν οι ζυμώσεις και να υπάρξει ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο, αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πέρα από κάθε φημολογία, είναι γεγονός πως κάποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εμπλοκή στα κοινά, αποδεχόμενοι σε πρώτη φάση το κάλεσμα από θεσμικούς φορείς του συλλόγου.

Το ενδιαφέρον αυτό ίσως να μην οδηγήσει πουθενά, ωστόσο είναι ένα πρώτο βήμα αναφορικά με την δημιουργία ενός δεύτερου πόλου ενώπιον του σώματος της ΚΜΑ.

Με δεδομένη την κατάθεση πρότασης από την πλευρά Αθανασιάδη-Κόντη, είναι εξαιρετικά πιθανό να κατατεθεί μια δεύτερη, ακόμα και τρίτη πρόταση για τα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ, πέρα από την πρωτοβουλία του «Αρης Ενότητα». Αυτό δείχνει η προεργασία που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες μέσω των επαφών που γίνονται στη διάρκεια της εβδομάδας προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση τα εμπόδια είναι πολλά, όπως και η διαχείριση του ανοίγματος που βαραίνει τον Άρη. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» μια μορφή ανασταλτικού παράγοντα στην όλη υπόθεση είναι η ευθύνη που θα κληθεί να αναλάβει όποιος ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος δημιουργίας προβληματισμού σε όσους έχουν την βούληση, αλλά και την ευχέρεια να συνεισφέρουν ενεργά με την φυσική τους παρουσία και την οικονομική τους δυνατότητα.

 

To Top