Πρωτοδικείο… τέλος, το μπαλάκι (πάλι) στους μετόχους

Τις παραιτήσεις τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ απέστειλαν σήμερα το απόγευμα ο Τάκης Γεωργούλης και ο Θοδωρής Κουρόγλου και τη Δευτέρα θα κάνει το ίδιο και ο Λευτέρης Αρβανίτης στον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο. Πλέον δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου για την ΚΑΕ και τη λύση καλούνται να δώσουν – ποιοι άλλοι; – οι μέτοχοι.

Ήταν μια εξέλιξη που είχε αποκαλυφθεί χθες από το PRESSARIS και είναι μια εξέλιξη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βάζει τέλος στην λύση διοίκησης πρωτοδικείου και μεταφέρει όλες τις ευθύνες πλέον στους μετόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι δεν απάντησαν ποτέ στο προσχέδιο πρότασης που είχε κατατεθεί, γιατί δεν είχαν αποφασίσει τι θα πρέπει να κάνουν. Στη διάρκεια της σημερινής μέρας υπήρξε συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Τζεβελέκη και Παπαϊωάννου για το τι θα πρέπει να κάνουν οι μέτοχοι. Όλα αυτά πριν παραιτηθούν από το δ.σ. της ΚΑΕ οι κ.κ. Γεωργούλης, Κουρόγλου.

Πλέον θα πρέπει οι μέτοχοι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας. Όπως φαίνεται δεν συμφώνησαν με την πρόταση για το πρωτοδικείο, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν τα πρόσωπα που θα έμπαιναν στη διοίκηση.

Εντός της επόμενης βδομάδας αναμένεται να γίνει συνάντηση των μετόχων, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θέμα επιστροφής του Θανάση Τζεβελέκη στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ δεν υπάρχει.

Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν υπάρχει… πανικός στους μετόχους και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ίσως υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, ένας άλλος δρόμος για να πορευτεί διοικητικά η ΚΑΕ.

Όπως και να έχει, το μπαλάκι είναι πλέον στα χέρια των μετόχων, είτε το θέλουν, είτε όχι και αυτοί είναι που θα κληθούν να πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις.

To Top