Πρωτομαγιά – ΠΑΜΕ: Εντυπωσιακές εικόνες, θύμισε παρέλαση – Αυτοκόλλητα για τις αποστάσεις (video-photo)

Σε μια διαφορετική συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ μπροστά από τη Βουλή, λόγω των συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως με την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Από νωρίς μέλη του συντονιστικού οργάνου των συνδικαλιστικών οργανώσεων βρέθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας και με μεζούρες στα χέρια, οριοθέτησαν με σημάδια τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με τους ειδικούς. Μάλιστα στο συγκεντρωμένο πλήθος μοιράστηκαν και μάσκες οι οποίες έγραφαν πάνω: «Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή».

Μάλιστα οι εικόνες από βίντεο του ΠΑΜΕ που δείχνει τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα από ψηλά να τηρούν ευλαβικά τις αποστάσεις ασφαλείας κάνουν ήδη των γύρο του ελληνικού διαδικτύου, αφού θυμίζουν έντονα την διαδήλωση για τον κορωνοϊό που είχε σημειωθεί προ ημερών στο Τελ Αβίλ στο Ισραήλ.

“Αυτή την εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές, δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο την επόμενη μέρα κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Εμείς απαντάμε σοσιαλισμός. Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, το λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την Υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά” δήλωσε ο γγ. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

To Top