ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτοσέλιδο της AS αλά… ελληνικά, καμία αναφορά σε διαιτησία από L’ Equipe (photos)

Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Η μαδριλένικη AS αντί να συγχαρεί την Μπαρτσελόνα για το επικό κατόρθωμά της, στέκεται στις διαιτητικές αποφάσεις για την πρόκριση για των Καταλανούς.

Τελικά η γκρίνια και ο χαμός για τη διαιτησία δεν αποτελούν μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις και στο εξωτερικό.

Το πρωτοσέλιδο σε AS μόνο… αποθεωτικό δεν είναι για την Μπαρτσελόνα. Το αντίθετο μάλιστα. «Πρόκριση με… επισκευές», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η μαδριλένικη εφημερίδα, προσθέτοντας πως ο διαιτητής δεν είδε δύο πέναλτι του Μαστσεράνο και… φαντάστηκε ένα στον Σουάρες στις καθυστερήσεις.

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν γράφει ούτε ένα θετικό σχόλιο για την ανεπανάληπτη προσπάθεια των παικτών του Λουίς Ενρίκε, κάνοντας παράπονα μόνο για τις αποφάσεις των διαιτητών που σύμφωνα με την εφημερίδα είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την πρόκριση της Μπάρτσα…

Την ίδια ώρα,  η γαλλική “L’ Equipe” δεν ανέφερε το παραμικρό στο σημερινό της πρωτοσέλιδο για τις αποφάσεις του Γερμανού ρέφερι.

Ενα από τα κορυφαία αθλητικά έντυπα παγκοσμίως, η γαλλική “L’Equipe” που ξεχωρίζει άλλωστε για την κουλτούρα της, δεν ανέφερε το παραμικρό στο σημερινό της πρωτοσέλιδο για τη διαιτησία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι επαναλαμβάνει τον τίτλο που είχε χρησιμοποιήσει και το 1993 μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Γαλλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ: «Ανείπωτο»!

Στη συνέχεια δε, συμπληρώνει: «Ενώ κρατούσε την πρόκριση για 88 λεπτά, η Παρί Σ.Ζ. δέχτηκε τρία γκολ σε επτά λεπτά κι άφησε τη Μπάρτσα να ολοκληρώσει μία ιστορική ανατροπή. Ολόκληρο το πρότζεκτ της Παρί απειλείται μετά απ’ αυτή την ταπείνωση».

To Top