Πρωτοχρονιά στα γήπεδα…

Πιστή στις παραδόσεις, η Premier League χαρίζει σε όλους ένα εξαιρετικό «χωνευτικό» μετά τις… κραιπάλες των εορτών. Η 20η αγωνιστική έρχεται σε πρωτοχρονιάτικη συσκευασία και είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Τα «σπιρούνια» κράτησαν στο 0-0 τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τώρα θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και από τους πρωτοπόρους «μπλε». Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η παράδοση εσχάτως είναι αρνητική για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που έχει μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Μάντσεστερ Σίτι, που δεν εκμεταλλεύτηκε το τελευταίο στραβοπάτημα της Τσέλσι χάνοντας κι αυτή βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενεί τη Σάντερλαντ. Ο τραυματίας Κομπανί και ο τιμωρημένος Φερνάντο θα λείψουν και πάλι από τους «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Στόουκ και ο Λουίς Φαν Χάαλ τρίβει τα χέρια του βλέποντας Μπλιντ, Ντι Μαρία, Γιανουζάι, Ερέρα και Βαλένσια να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Σεντ Μέρις» ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και την Άρσεναλ, που ισοβαθμούν στην τέταρτη της βαθμολογίας. Ο τιμωρημένος Σνάιντερλιν θα λείψει από τους «αγίους», ενώ επιθετικό πονοκέφαλο έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς πέραν του τιμωρημένου Ζιρού, εξαιρετικά αμφίβολος είναι λόγω τραυματισμού ο Γουέλμπεκ.

Η έβδομη Λίβερπουλ υποδέχεται τη Λέστερ με στόχο την τρίτη σερί νίκη, αλλά χωρίς τον Σκρτελ λόγω καρτών.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:

Πέμπτη 1 Ιανουάριου

Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Χαλ-Έβερτον
Λίβερπουλ-Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Μπέρνλι
ΚΠΡ-Σουόνσι
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ
Τότεναμ-Τσέλσι (19:30)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Σάββατο 10 Ιανουάριου
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ (14:45)
Μπέρνλι-ΚΠΡ (17:00)
Τσέλσι-Νιούκαστλ
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι
Λέστερ-Άστον Βίλα
Σουόνσι-Γουέστ Χαμ
Γουέστ Μπρομ-Χαλ
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 11 Ιανουάριου
Άρσεναλ-Στόουκ Σίτι (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον (18:00)

πηγή: sportfm.gr

To Top