Πρωτοχρονιά στο Μάντσεστερ

Σε μία σεζόν που άρχισε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, η Γιουνάιτεντ αποδεικνύει πώς το βάρος της φανέλας της, το μέγεθος και η εμπιστοσύνη στον Σόλσκιερ, αποτελούν παράμετροι υπέρ της ακόμα και για το κυνήγι του Πρωταθλήματος.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την στοιχιμαν cy

Με λίγες ημέρες προετοιμασία άρχισε πολύ μουδιασμένα τη χρονιά, άντεξε στα άσχημα αποτελέσματα, ξεπέρασε και τον αγωνιστικό υποβιβασμό από το Champions League στο Europa και λειτουργεί με επάρκεια σε επίπεδο Πρωταθλητισμού.

Ο Νορβηγός προπονητής έχει ακούσει πολλά, όμως διατηρεί την ψυχραιμία στην ομάδα του και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Άλλαξε τη μισή 11άδα με τη Γουλβς και η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις. Αναδεικνύει πρωταγωνιστές και διαθέτει παίκτες που μπορεί να μην είναι τόσο λαμπεροί όσο άλλων ομάδων, όμως έχουν τεράστια επίδραση στο παιχνίδι της Μάντσεστερ. Μπρούνο Φερνάντες, για παράδειγμα. 29 ματς βασικός από τον Φεβρουάριο του 2020, μόλις 3 ήττες για τους γηπεδούχους με τον Πορτογάλο παικταρά στην 11άδα (18-8-3 ο απολογισμός).

Πισωγύρισμα, που ίσως κοστίσει και το μέλλον του Καβάνι στο κλαμπ, η απρέπεια του Ουρουγουανού στα social media που εκθέτει και την ομάδα του. Ίσως το μόνο αρνητικό, εν όψει της Πρωτοχρονιάτικης αναμέτρησης με την Άστον Βίλα. Η ομάδα του κόουτς Σμιθ, πράγματι, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Και τύχης όμως, αφού στο Λονδίνο με την Τσέλσι θα μπορούσε να δεχτεί 2-3 γκολ και τελικά πήρε το 1-1. Δεν ανοίγει το rotation, διότι δεν έχει και αντίστοιχους παίκτες στον πάγκο ο προπονητής της. Οπότε, δεδομένα θα βγάλει κούραση και άμεσα.

Εκτίμηση: Είναι ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ το παιχνίδι, ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Ποντάρεται δυνατά η νίκη της, συμπληρωματικά το ίδιο σημείο από το ημίχρονο. Σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, ως τρίτη επιλογή, αποτελεί καλή εναλλακτική κέρδους.

Διαβάστε όλες τις αναλύσεις της Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet

To Top