Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του με… λευκό απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Βόλο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ 5-8.
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό το ιατρικό δελτίο στον Άρη είναι «λευκό». Κι αυτό δίνει την απόλυτη δυνατότητα στον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του για τη διαχείριση του έμψυχου υλικού εν όψει της συνέχειας.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να τσεκάρει κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.
Όπως φαίνεται το σχήμα που θα επιλέξει θα είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο της πρεμιέρας των πλέι οφ, παρά μόνο κάποιες διαφοροποιήσεις στην άμυνα ενδεχομένως, όπως η επαναφορά του Φαντιγκά στα δεξιά ή τον Ρόουζ αντί του Σούντμπεργκ στα στόπερ.
Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται διατεθημένος να αλλάξει κάτι στη γραμμή κρούσης και έτσι ο Πέρεθ αναμένεται να έχει ακόμη μία ευκαιρία να δείξει πράγματα για δεύτερο σερί ματς.



