Πρόβα ενδεκάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης με… ερωτηματικά

Αντίστροφα μετράει ο Άρης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι συνεργάτες προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να αποφορτίσουν τους παίκτες, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ομιλία, σχόλιο ή κριτική και από σήμερα μπαίνουν πιο ουσιαστικά σε ρυθμούς Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει μια δυνατή πρόβα ενδεκάδας, έχοντας ερωτηματικά.

Το κυριότερο έχει να κάνει με το αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Οικονομόπουλο, αφού η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε μέχρι αργά χθες το βράδυ την τιμωρία του για την κόκκινη με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οπότε ο 45χρονος τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό μέσο.

Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστεί το Σάββατο. Χθες προσπάθησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα (αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε), και το απόγευμα εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ο οποίος διέγνωσε θλάση στον πρόσθιο κνημιαίο. Οι πιθανότητες συμμετοχής του με τον Παναθηναϊκό ελαχιστοποιήθηκαν.

Από κει και πέρα, το ευχάριστο είναι ότι δίνει κανονικά το παρών ο Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

To Top