«Πρόβα» ενόψει… Βραζιλίας

Στο αεροπλάνο για την Αυστρία βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία αύριο στο Σάλτσμπουργκ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει των τελευταίων αγώνων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Για το τελευταίο της «τεστ» πριν από τους κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ταξίδεψε για το Σάλτσμπουργκ, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Αυστρία, σε ένα παιχνίδι που ο Φερνάντο Σάντος έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά πράγματα.

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Euro 2008 στην «γαλανόλευκη» ευελπιστούν να επιστρέψουν με καλύτερες αναμνήσεις από την Αυστρία, και ο Πορτογάλος να μπορέσει να καταστρώσει με ηρεμία τα πλάνα του για τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες.

Σύμφωνα με όσα έδειξε χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σιόβα, Μανωλά (ή Παπασταθόπουλο, εφόσον ξεπεράσει το χτύπημα που έχει δεχθεί σε δάχτυλο του ποδιού) και Χολέμπας.

Ως αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Ταχτσίδης. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Κονέ, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.

πηγή: sportfm.gr

To Top