ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβα με άρωμα Ευρώπης για ομάδα και κόσμο κόντρα στον Ατρόμητο (PRESSARIS LIVE, 21:30)!

Πρόβα με άρωμα Ευρώπης για την ομάδα του Άρη και τον κόσμο κόντρα στον Ατρόμητο απόψε το βράδυ (21:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του θα τσεκάρουν απέναντι στον επίσης Ευρωπαίο Ατρόμητο, τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών, ακριβώς μια βδομάδα πριν το πρώτο ραντεβού με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν δώσει ήδη τρία φιλικά σε Ολλανδία και Βέλγιο (Φορτούνα, Γάνδη, Αϊντχόβεν) γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με σκορ 1-11 και σήμερα θέλουν να καταγράψουν στο χορτάρι την αγωνιστική τους πρόοδο, γεμίζοντας με πίστη και αισιοδοξία τους χιλιάδες οπαδούς τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, στο πρώτο εντός έδρας ματς (έστω και φιλικό) της νέας περιόδου.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Λάρσον και Γιουνές, ενώ αναμένεται να τεστάρει απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο την ετοιμότητα των Σούντγκρεν και Σάσα, που αποτελούν τα δυο νέα πρόσωπα στην ομάδα των κιτρινόμαυρων. Στόχος, φυσικά, είναι οι Σούντγκρεν και Σάσα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου.

H πιθανότερη ενδεκάδα σε ένα σύστημα 4-2-3-1 είναι Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Τόνσο, Ιντέγε.

To Top