ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβα τζενεράλε σήμερα (18:00) για τον Άρη κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα

Σε λιγότερο από ένα δεκαήμερο ο Άρης δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στην Λαμία, με τον Πάκο Ερέρα να έχει τη δυνατότητα αυτό το Σαββατοκύριακο να λάβει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα της Σούπερ λίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεωτικά… ξεσπιτώνονται σήμερα (18:00), αλλά υποδέχονται -ως τυπικά γηπεδούχοι- τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο.

Ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το Καυτανζόγλειο για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση, προκειμένου να τον προστατεύσουν ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, την δεύτερη αγωνιστική με την Λάρισα.

Επί της ουσίας, θα είναι το τελευταίο δυνατό «τεστ» για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, καθώς στο αυριανό (19:30) με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, λόγω δυναμικότητας (Γ΄Εθνική), θα αγωνιστούν κατά κύριο λόγο οι «ρεζέρβες» των «κιτρινόμαυρων» ή όσοι δεν πάρουν αρκετό χρόνο κόντρα στον ΠΑΣ.

Δεν αποκλείεται δηλαδή σήμερα, ο Ισπανός κόουτς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με εξαιρετική πορεία πέρσι στο πρωτάθλημα, να δοκιμάσει ενδεκάδα πρεμιέρας ή τουλάχιστον να δείξει σε μεγάλο βαθμό το πως σκέφτεται τον αγώνα με την Λαμία στις 27 Αυγούστου.

Όσοι δεν αγωνιστούν σήμερα ή πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παίξουν ως βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο κλείνει ο φετινός κύκλος των φιλικών αγώνων του Άρη. Αυτό με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας, θα είναι το 8ο και τελευταίο φετινό του Άρη. τουλάχιστον σε ότι αφορά την θερινή του προετοιμασία.

To Top