Πρόβλημα για Τραμπζονσπόρ, ετοιμάζεται νέο… κανόνι στη Τουρκία!

Η Τραμπζονσπόρ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και όλα δείχνουν πως θα προσθέσει το όνομά της στη λίστα των ομάδων που… βάρεσαν κανόνι!

Η οικονομική κρίση που χτύπησε την Τουρκία έχει προκαλέσει αρκετά ζητήματα και στον αθλητισμό της χώρας. Μέχρι στιγμής, τέσσερις ομάδες (Εσκισεχίρ, Γεσιλγκιρεσούν, Ουσάκ Σπορτίφ, Αντάλιασπορ) έχουν αποσυρθεί από τα πρωταθλήματα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του μπάσκετ, ενώ έτοιμη για… κανόνι είναι και η Τραμπζονσπόρ!

«Δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε και αν και στηρίζουμε την τουρκική Ομοσπονδία, αλλά δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε χρήματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ και δεν θέλουμε να χάσουμε τις ελπίδες μας. Θα επικοινωνήσουμε και με την FIBA για τα χρέη. Αν βρούμε λύση τότε θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε σε μέσο της Τουρκίας ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ντερία Γιουνάλ, αποτυπώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τραμπζονσπόρ τερμάτισε πέρσι στην 13η θέση της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας.

To Top