ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόβλημα ενέργειας και για την περιφέρεια της Άλμπα – Μιλοσάβλιεβιτς και Τσέρι οι πιο καταπονημένοι

Ο Άρης αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ενέργειας μέσα στο παιχνίδι του, έγινε ολοφάνερο αυτό και με την Αρμάνι και με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η Άλμπα δεν πάει πίσω, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Οι απουσίες των Τζόρνταν Τέιλορ και Νιελς Γκίφι έχουν οδηγήσει τον Σάσα Ομπράντοβιτς στο να περιορίσει το ροτέισον του και να καταπονηθούν με μεγάλους χρόνους συμμετοχής, άνω των 32-34 λεπτών οι δύο βασικοί περιφερειακοί του, Γουίλ Τσέρι και Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

“Πρέπει να συνεχίσουν οι Τσέρι και Μιλοσάβλιεβιτς σε αυτούς τους ρυθμούς. Και οι δύο είναι στο παρκέ πάνω από 30 λεπτά. Αναζητούμε έναν παίκτη”, έλεγε πριν μερικές μέρες ο τεχνικός διευθυντής της Άλμπα, Μάρκο Μπάλντι, ο οποίος χθες ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τη συμφωνία με τον Λόουερι της Κηφισιάς, ο οποίος πάντως θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Τσέρι στα τρία τελευταία παιχνίδια της Άλμπα έχει παίξει 35 (Αρμάνι), 33 (Νεπτούνας) και 29 (Μπραουνσβάιγκ) λεπτά. Στο τελευταίο της Μπουντεσλίγκα είχε 0/12 σουτ! Ο Μιλοσάβλιεβιτς αντίστοιχα έχει παίξει και 36, 37 και 35 λεπτά. Αυτό το στοιχείο έπαιξε ρόλο στο να κάνει η Άλμπα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της με τους 43 πόντους που σκόραρε απέναντι στη Μπραουνσβάιγκ…

Είναι ένα στοιχείο το οποίο ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί, το θέμα είναι αν μπορεί με όλη την συσσωρευμένη κούραση από τα τέσσερα ταξίδια…

 

To Top