Πρόβλημα (και) με Γκριν στους Γουόριορς

Οι Γουόριορς δεν μπορούν να βρουν ησυχία από τους τραυματισμούς, αφού όπως έγινε γνωστό ο Ντρέιμοντ Γκριν τραυματίστηκε σε δάκτυλο του χεριού του και θα υποβληθεί σε μαγνητική!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι Γουόριορς είδαν για μία ακόμα φορά την άλλη πλευρά του φεγγαριού. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Στεφ Κάρι θα μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης λόγω του κατάγματος στο αριστερό του χέρι, έγινε γνωστό ότι χτύπησε και ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Ο All Star φόργουορντ τραυματίστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού στην ήττα των Γουόριορς με 110-127 από τους Σπερς, με τον ίδιο να δηλώνει μετά τον αγώνα ότι έχει πειραχτεί ένας σύνδεσμος, με τους Γουόριορς να ανακοινώνουν πάντως ότι απλώς έχει ένα πρήξιμο.

Υπενθυμίζεται πως οι «πολεμιστές» είχαν χάσει πέρσι στους τελικούς τον Κέβιν Ντουράντ -συνεχίζει στους Νετς- με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, όπως επίσης και τον Κλέι Τόμπσον με ρήξη χιαστού, με τον τελευταίο να χάνει πιθανότατα όλη την σεζόν, ενώ εκτός δράσης παραμένει και ο βασικός σέντερ, Κεβόν Λούνεϊ.

To Top