Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Με αρκετές ελλείψεις συνεχίζει τις προπονήσεις του ο προσεχής αντίπαλος του Άρη στη Super League, ΠΑΟΚ, ενώ το πρόβλημα της σημερινής μέρας έχει να κάνει με τον Μαουρίσιο.

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Βαρέλα, Χατσερίδη και Ελ Καντουρί να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαουρίσιο χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση: «Απόντες ήταν οι διεθνείς Πέλκας , Πασχαλάκης , Καρέλης , Λημνιός ,Σιαμπάνης , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , Τόσκα , ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες».

To Top