ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόβλημα ρευστότητας και στην ΚΑΕ λόγω των capital controls, αναζητούνται άλλοι τρόποι να κλείσουν συμφωνίες

Πρόβλημα ρευστότητας υπάρχει σε όλους τους απλούς πολίτες, υπάρχει όμως και για την ΚΑΕ Άρης, καθώς η μοναδική πηγή χρηματοδότησης ήταν τους τελευταίους μήνες, μέχρι και την Παρασκευή, τα χρήματα που είχε φέρει στην Ελλάδα ο Νίκος Λάσκαρης. Είναι σε ελληνικούς λογαριασμούς αυτά τα χρήματα, άρα ισχύουν τα capital controls κανονικά, όπως διαπίστωσαν οι κίτρινοι σήμερα.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα ανασταλτικός παράγοντας στο να κλείσουν συμφωνίες, ειδικά για παίκτες που ενδιαφέρουν και πιθανώς να είχε συμφωνηθεί η καταβολή και προκαταβολής για τις υπογραφές. Από τους κίτρινους προκύπτει ότι ενδεχομένως οι εγγυήσεις να δοθούν από τον ίδιο τον Λάσκαρη με υπογραφή επιταγών ή συναλλαγματικών, όμως όπως και να έχει οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις σε όλη τη χώρα, έχουν επιπτώσεις και στην ΚΑΕ.

Πάντως αυτό που έχει ξεκαθαρίσει – όπως επιβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του – ο Λάσκαρης είναι ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα και θα συνεχίσει να θέτει σε εφαρμογή το πλάνο του.

To Top