Πρόβλημα στην εθνική Αγγλίας: το ξενοδοχείο είναι δίπλα σε στριπ κλαμπ (photo)

Ξαφνικό πρόβλημα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας καθώς το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή, εν όψει του αγώνα με το Βέλγιο, είναι δίπλα σε στριπ κλαμπ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Δεν υπάρχει φόβος μήπως κάποιος παίκτης των «λιονταριών» αποφασίσει να… ξεπορτίσει θέλοντας να «ξεσκάσει» λίγο, αλλά έχει δημιουργηθεί προβληματισμός λόγω της φασαρίας που υπάρχει το βράδυ, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να κοιμηθούν καλά.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Καλίνιγκραντ και μάλιστα, όπως γράφουν οι αγγλικές εφημερίδες, το συγκεκριμένο στριπ κλαμπ έχει προσλάβει εκτάκτως έξι νέες χορεύτριες για να ικανοποιήσει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους Άγγλους φιλάθλους που βρίσκονται στην πόλη.

Καταστηματάρχες της περιοχής απορούν με το γεγονός ότι η Αγγλία επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για την αποστολή της εθνικής ομάδας, καθώς υπάρχει φασαρία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η απάντηση της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ότι η πόλη διαθέτει ελάχιστα ξενοδοχεία που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν την ομάδα.

To Top