Πρόβλημα τραυματισμού για Όσιμεν, χάνει το ματς με τη Μίλαν

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε ο Βίκτορ Οσιμέν από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας και θα χάσει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για την 28η αγωνιστική της Serie A. Όπως ανακοίνωσαν οι πρωτοπόροι του καμπιονάτο, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν έναν τραυματισμό.

Οι «παρτενοπέι» πρόσθεσαν ότι η κατάσταση του 24χρονου επιθετικού θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να αναφέρουν το διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Με έντεκα αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος, η Νάπολι έχει διαφορά 19 βαθμών από τη δεύτερη Λάτσιο και μοιάζει πλέον αδύνατον να χάσει τον τίτλο. Ετσι, η προσοχή επικεντρώνεται στο κατά πόσον ο Οσιμέν θα προλάβει να είναι έτοιμος ως τις 12 Απριλίου, όταν οι «παρτενοπέι» θα συναντήσουν ξανά τη Μίλαν, αυτή τη φορά όμως στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

To Top