Πρόγραμμα “βουνό” μέχρι και τα μέσα Φλεβάρη, απαιτείται συγκέντρωση και αποφασιστικότητα!

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το 2014 και η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη τουλάχιστον μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στις 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Οι κίτρινοι με ρεκόρ 5 νίκες και 7 ήττες στον πρώτο γύρο βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Κηφισιά και Πανελευσινιακό και έχοντας χάσει από τις τρεις εκ των τεσσάρων αυτών ομάδων.

Έχουν δύο σερί εντός έδρας αγώνες, με τον Κολοσσό το Σάββατο στο τέλος του α’ γύρου και με τον ΚΑΟΔ την μεθεπόμενη βδομάδα στο ξεκίνημα του β’ γύρου, όμως ουδείς μπορεί να θεωρήσει αυτά τα παιχνίδια εύκολα. Κάθε άλλο μάλιστα, ειδικά από τη στιγμή που το ματς με τον Κολοσσό είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο ΚΑΟΔ έχει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες (Κηφισιά, Πάτρα).

Το πρόγραμμα μετά από αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Οι κίτρινοι θα πάνε να παίξουν με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας και εν συνεχεία στην Αθήνα με την Κηφισιά, πριν υποδεχθούν το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο (5/2).

Ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου στο Ηράκλειο (9/2) και μετά υπάρχει το ματς στη Νέα Σμύρνη (15/2) με τον Πανιώνιο. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και αλλαγή της εικόνας της ομάδας στους αγώνες πρωταθλήματος…

 

To Top