ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόγραμμα… Γολγοθάς: Ο Γενάρης των μεγάλων απαιτήσεων ξεκινάει με ντέρμπι!

Επτά αναμετρήσεις σε περίπου έναν μήνα, εκ των οποίων οι τέσσερις εκτός έδρας, είτε για Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Ιανουάριος είναι εξαιρετικά δύσκολος για τον Άρη, περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος, με δύο ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και φυσικά τα πρώτα ματς Κυπέλλου, θεσμός που είναι και ο μεγάλος στόχος φέτος των “κιτρινόμαυρων”.

Ένας μήνας όπου επί της ουσίας θα κρίνει πολλά για τον φετινό Άρη, καθώς θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος και φυσικά να γίνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου.

Η αρχή θα γίνει στις 4 του μήνα εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας εκτός έδρας με την Ξάνθη στις 8 Ιανουαρίου.

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα στις 11/1 με την Λάρισα εκτός έδρας, επαναληπτικός (14/1) με την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεσοβδόμαδα και ταξίδι στον Πειραιά και το “Γ. Καραϊσκάκης” στις 19/1.

Στις 23 Ιανουαρίου, επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με Άρης-Ξάνθη αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα και στις 26/1 ταξίδι στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα από μόνο του είναι… Γολγοθάς! Ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο με τον Άρη να καλείται να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να παραμείνει εντός στόχων και να τους διεκδικήσει με καλύτερες προϋποθέσεις στη συνέχεια.

To Top