ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόγραμμα: Ο… απρόσμενος σύμμαχος του Άρη για την αγωνιστική του ανάκαμψη!

Έναν απρόσμενο… σύμμαχο βρήκε ο Άρης στην προσπάθειά του να ανακάμψει, να βρει την αγωνιστική ταυτότητά του και φυσικά να μαζέψει νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το πρόγραμμα των αγώνων του!

Δεν υπάρχει περίπτωση – ειδικά στον φετινό απρόβλεπτο Άρη – να ακούσει κανείς από τον Δημήτρη Πρίφτη ή τους παίκτες πως η παρακάτω ανάλυση τους βρίσκει σύμφωνους, όμως η πραγματικότητα είναι πως ο Άρης έχει την δυνατότητα να “χτίσει” την αυτοπεποίθησή του μέχρι το τέλος του 2016, πηγαίνοντας στο 2017 χωρίς ήττα!

Σύμφωνοι, τον φετινό Άρη μόνο για αγωνιστική σταθερότητα δεν μπορεί κανείς να τον επαινέσει, ωστόσο η σειρά των αγώνων με τους οποίους κλείνει το έτος είναι ιδανική για να κάνει το απόλυτο και να μπει στο 2017 (κόντρα σε Μπάνβιτ 3/1/17 και ΑΕΚ 7/1/17 εκτός έδρας) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι κίτρινοι παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά σειρά με Κολοσσό (εντός), Κύμη (εντός), Απόλλωνα Πατρών (εκτός), Λαύριο (εντός). Δεν δικαιολογείται καμία ήττα. Τόσο απλά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στην μάχη για την τετράδα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν το πιο δύσκολο παιχνίδι μεθαύριο, με την Μονακό στο Αλεξάνδρειο και εν συνεχεία υποδέχονται τους Έλιος Σανς, ταξιδεύουν στην Δανία για να παίξουν με τους Μπάκεν Μπέαρς και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2016 με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ναχαρίγια. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από το απόλυτο νικών και στην Ευρώπη.

Σύμφωνοι, είναι ακόμα στον… αέρα η συμμετοχή των Μαρμπλ και Τζένκινς για το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, αλλά ο Άρης στο κατάμεστο Παλέ το βράδυ της Τρίτης έχει τις δυνατότητες να πετύχει μια νίκη, που εκτός των άλλων είναι και ιδιαίτερα κρίσιμη βαθμολογία.

Στο χέρι των παικτών και του Δημήτρη Πρίφτη είναι να κλείσουν την χρονιά με 8-4 στο πρωτάθλημα και 8-2 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εννιά σερί νίκες (μαζί με την χθεσινή) είναι το καλύτερο… γιατρικό. Το πρόγραμμα τους δίνει αυτή την ευκαιρία. Ας την εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

Το πρόγραμμα του Άρη ως το τέλος του 2016

Τσάμπιονς Λιγκ (7η, 29/11): Άρης – Μονακό

Πρωτάθλημα (9η, 3/12): Άρης – Κολοσσός

Τσάμπιονς Λιγκ (8η, 7/12): Άρης – Έλιος Σανς

Πρωτάθλημα (10η, 10/12): Άρης – Κύμη

Τσάμπιονς Λιγκ (9η, 13/12): Μπάκεν Μπέαρς – Άρης

Πρωτάθλημα (11η, 17/12): Απόλλων Πατρών – Άρης

Τσάμπιονς Λιγκ (10η, 20/12): Άρης – Ναχαρίγια

Πρωτάθλημα (12η, 26/12): Άρης – Λαύριο

To Top