Πρόγραμμα «φωτιά» – Ο Άρης θέλει τουλάχιστον τρεις νίκες στην επόμενη τετράδα αγώνων

Έχοντας ήδη χάσει παιχνίδια που ήταν στα μέτρα του και όντας σε δυσχερή βαθμολογική θέση, ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ακολουθεί μια τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λήμνο, όπου ο Άρης καλείται -αν όχι να κάνει το απόλυτο- να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Το προσεχές Σάββατο (16/11, 15.45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ήφαιστο, έπειτα υποδέχεται το Περιστέρι (24/11), ταξιδεύει στην Κρήτη για τον αγώνα με το Ρέθυμνο (30/11) και ξανά στο Παλέ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ιδίως τα δύο τελευταία παιχνίδι με Ρέθυμνο και Πανιώνιο συγκαταλέγονται από τώρα κιόλας στη λίστα των must win, των αγώνων δηλαδή που θα πρέπει ο Άρης πάση θυσία να τα κερδίσει, καθώς και οι δύο ομάδες αυτές θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία τους.

Ο Άρης οφείλει, ακόμα και μετά την απώλεια και μη αντικατάσταση του Τζόρτζε Γκάγκιτς και με δεδομένη την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, να πάρει το διπλό στη Λήμνο για να κερδίσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

To Top