Πρόγραμμα non stop, μαθημένος στα… δύσκολα, περιμένει “οριακά” τους τρεις

Η προετοιμασία του Άρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται με δεδομένες μέχρι τώρα τρεις απουσίες, τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί μετά το τεστ Covid-19.

O Άρης είναι γεγονός ότι είναι μαθημένος στα… δύσκολα και έτσι θα περιμένει τους τρεις που είναι αμφίβολη η συμμετοχής του στον πρώτα αγώνα της νέας χρονιάς, αυτόν με τον Παναθηναϊκό, στις 5 Ιανουαρίου. Η κατάσταση είναι οριακής μια και το πρωτόκολλο προβλέπει δεκαήμερη καραντίνα, ενώ όλα θα εξαρτηθούν από τα τεστ που θα συνεχίσουν να υποβάλλονται.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άκης Μάντζιος προχωράει την προετοιμασία αυτή ετοιμάζοντας τα πλάνα του δια παν ενδεχόμενο, είτε τελικά δώσουν το παρών είτε όχι. Είναι υποχρεωμένος άλλωστε υποχρεωμένος να… προχωρήσει και τις επόμενες ημέρες θα φανεί η διαθεσιμότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα του Άρη είναι… non stop, μια και περιμένει ένας μήνα φωτιά. Σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ αύριο την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο. Ούτε λεπτό για χάσιμο.

To Top