ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόεδρος Αμπελοκήπων: “Ο Δήμος κινήθηκε νομικά για τους βανδαλισμούς – Ο Άρης δεν είναι για τη Γ’ εθνική”

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, μίλησε για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8:

Για τα άσχημα γεγονότα πριν το ματς: «Το πρωί είδαμε πως το γήπεδο ήταν οργωμένο. Όταν αντίκρισαμε το γήπεδο, είχε πάνω από 100 τρύπες εντός του αγωνιστικού χώρου. Επίσης, το είχαν γεμίσει καρφιά, είχαν σπάσει μπουκάλια και στους τοίχους είχαν γράψει συνθήματα. Κατέστρεψαν τα δοκάρια, τους πάγκους. Ήταν ένας βανδαλισμός όλο αυτό και δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτό που έγινε. Δεν έχουμε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα σε κανέναν και δεν ξέρουμε γιατί το κάνανε αυτό.

Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και τρέξαμε για να επαναφέρουμε το γήπεδο. Γεωπόνοι και μια ομάδα του δήμου μας βοήθησαν να τελειώσουμε γρήγορα. Σε όλη την κακή κατάσταση υπηρχε το καλό πως δεν πρόλαβε να ποτιστεί το γηπεδο και δεν μπόρεσαν να σκάψουν περισσότερο. Ότι είχε μέσα το γήπεδο τα καθαρίσαμε με κάθε τρόπο».

Αν έχουν κινηθεί εναντίον αγνώστων: «Ο δήμος κινήθηκε κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων. Στο γήπεδο ήρθαν και αστυνομικοί που ειδικεύονται στα θέματα βίας για να επιμεληθούν το θέμα».

Για το αγωνιστικό μέρος : «Το παιχνίδι τελειώσε πριν αρχίσει. Ο Άρης μπήκε δυνατά και καθάρισε από νωρίς το ματς. Η δική μου ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο. Μετά ήταν αδύνατον να κοντράρουμε τον Άρη. Το ρόστερ του Άρη είναι για παραπάνω κατηγορία, δεν είναι για τη Γ΄εθνική. Εμείς θεωρώ πως θα ξυπνήσουμε και θα έρθει αυτό που μας λείπει. Η ομάδα μας δεν είναι γι αυτή τη θέση».

To Top