ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόεδρος Γαλανόλευκου Φάρου: «Μας επιτέθηκαν οι σεκιούριτι, μας φώναζαν Τούρκους»

Στα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο της Ζένιτσας μετά την λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία αναφέρθηκε ο Νίκος Φλέκκας, πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου.

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, όπου μίλησε για τα όσα άσχημα συνέβησαν μετά το τελικό σφύριγμα στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Βοσνίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM:

«Ως Φάρος όπου και να παίζει η Εθνική ομάδα οφείλουμε να είμαστε εκεί. Η βοσνιακή αστυνομία μας αντιμετώπισε πάρα πολύ σωστά. Αυτοί που μας επιτέθηκαν δεν ήταν οπαδοί. Εντελώς ξαφνικά κινήθηκαν εναντίον μας οι σεκιούριτι. Πήγαμε να πανηγυρίσουμε και δεν μας αφήσανε. Μάλιστα 5-6 άτομα φάγανε ξύλο. Μάλλον απαγορεύεται να πανηγυρίσεις εκεί. Μας έβριζαν χωρίς να τους έχουμε προκαλέσει. Ο κόσμος της Βοσνίας μας αποκαλούσε Τούρκους και φώναζε συνεχώς ”Macedonia”. Στην Ζένιτσα και τις δύο φορές που πήγαμε έχουμε κινδυνεύσει» τόνισε αρχικά ενώ στη συνέχεια σχολίασε την κίνηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών να πλησιάσουν την κερκίδα και να τους υπερασπιστούν: «οι Έλληνες διεθνείς με την κίνηση τους να έρθουν κοντά μας ενώ είχε ξεφύγει η κατάσταση, έδειξαν πως κόσμος και ομάδα είναι ενωμένοι και δουλεύουν σαν ένα».

To Top