Πρόεδρος Δόξας: “Τον πρώτο λόγο ο Πανσερραϊκός-Θα παίξουμε για το όνομα και την αξιοπρέπεια μας”

Ο νέος πρόεδρος της Δόξα Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή,στο οποίο ο Άρης εναποθέτει την τελευταία του ελπίδα για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

“Θα κάνουμε αυτό που είναι αυτονόητο για μία σοβαρή ομάδα. Αν μπαίναμε σε άλλες σκέψεις θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι άλλες 6-7 ομάδες που είχαν ανάγκη από βαθμούς. Παίζουμε για το όνομα και την αξιοπρέπεια μας. Κάναμε ότι ήταν το σωστό σε κάθε περίπτωση. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο”, τόνισε αρχικά στο “Μετρόπολις”.

Για το αν υπάρχει κίνητρο για την ομάδα του πλέον, είπε: “Στόχο είχαμε να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτό συνέβη εδώ και τουλάχιστον 7-8 αγωνιστικές. Η ομάδα παραμένει αξιόμαχη. Μας ενδιαφέρει να είμαστε σοβαροί μέχρι τελευταία στιγμή. Όπως αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό., Από την στιγμή που δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος δεν έχουμε πρόβλημα. Θα είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια”.

Τέλος, για το ποια ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, επεσήμανε: “Τον πρώτο λόγο σίγουρα τον έχει ο Πανσερραϊκός. Από τη στιγμή που είναι πρώτος έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Η δική μας η ομάδα όμως έδειξε ότι και με τις τέσσερις ομάδες πάνω από εμάς δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την δυναμική των άλλων ομάδων”.

To Top