Πρόεδρος Ζακύνθου: «Ως εδώ με ψίχουλα, του χρόνου πιο δύσκολα με 20 ομάδες και τον Άρη στην κατηγορία» (video)

Κραυγή αγωνίας απ’ τον πρόεδρο της Ζακύνθου, Στέλιο Γούναρη μετά την παραμονή της ομάδας του στη Football League, όπου ζήτησε τη βοήθεια όλων για να αντέξει του χρόνου η ομάδα, αφού τα «ψίχουλα» δεν θα ‘ναι αρκετά στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα τις δηλώσεις του τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα είναι με 20 ομάδες και τον Άρη σε αυτές.

Τα λόγια του μετά την εξασφάλιση της σωτηρίας

«Είμαι συγκλονισμένος… Δεν ξέρω τι να πω. Απ’ την εξέλιξη του ματς, όπως ήρθε το ματς στα τελευταία λεπτά, όπως ήρθε η νίκη. Αξίζαμε την παραμονή, πριν καν αρχίσουν τα πλέι άουτ. Είναι μεγάλη η χαρά του κόσμου, μακάρι να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα, να έρθουν πιο κοντά γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά.

Οι άνθρωποι που είναι γύρω απ’ την Ζάκυνθο έχουν κουραστεί γιατί είναι λίγοι , θα πρέπει όλοι να μαζευτούν. Βλέπετε ομάδες χαλάνε 1 και 1,5 εκατ. ευρώ για να ανέβουν στη Football League και δεν τα καταφέρνουν. Εμείς με ψίχουλα κρατάμε ψηλά την ομάδα τόσα χρόνια, αλλά θα πρέπει πλέον να βοηθήσουν ο κόσμος και οι φορείς του νησιού, που έχουν τις… καρέκλες. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε με τα ισχύοντα, είμαστε λίγοι, δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες για μια επαγγελματική ομάδα κι ένα πρωτάθλημα με 20 ομάδες του χρόνου, όπου θα έχει τον Άρη κι άλλους μεγάλους συλλόγους. Είναι δύσκολο να κρατηθεί όπως το κάναμε τόσα χρόνια στη Ζάκυνθο. Φέτος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

To Top