Πρόεδρος Καβάλας: “Αν ο Άρης ήταν έτοιμος από την αρχή του πρωταθλήματος θα είχε ανέβει σίγουρα…”

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ,Σίμος Ανθουλάκης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη, τονίζοντας ότι η Καβάλα έχει ελπίδες και γι αυτές θα παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

“Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Από την αρχή, Καβάλα, Άρης και Πανσερραϊκός ξεχώρισαν και το πρωτάθλημα κρίνεται μέχρι το τέλος. Εμείς έχουμε κάποιες μικρές ελπίδες και για αυτές θα παλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε όλη τη χρονιά και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Αν ο Άρης ήταν έτοιμος από την αρχή του πρωταθλήματος θα είχε ανέβει σίγουρα”, τόνισε αρχικά στο “Μετρόπολις”.

Για το Αγιονέρι – Πανσερραϊκός: «Δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και το Αγιονέρι και ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλές ομάδες».

Για την άνοδο: «Ο Πανσερραϊκός έχει δυο δύσκολα παιχνίδια. Εκτός από τον αγώνα με το Αγιονέρι και η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα με ιστορία και δε χαρίζεται πουθενά. Πάντως αυτή τη στιγμή, ο Πανσερραϊκός φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα».

To Top