Πρόεδρος Καβάλας: “Εύχομαι επιστροφή του Άρη στη Σούπερ λίγκα – Δεν υπάρχει Πανσερραϊκός, τον… σπρώχνουν”

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Παναγιώτης Γιορμπαλίδης μίλησε για την μάχη της ανόδου που γίνεται στον 1ο όμιλο τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι “καθαρό” με τον Πανσερραϊκό να… σπρώχνεται από την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το αν γνωρίζει ότι θέση ανόδου μπορούν να εξασφαλίσουν και οι δεύτεροι κάθε ομίλου: “Kατά πάσα πιθανότητα ανεβαίνει κι ο δεύτερος. Δεν μου το είπε κάποιος υπεύθυνος, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Από αυτά που συζητιούνται.Με βάση τα γεγονότα που γίνονται με τις ομάδες. Αυτά βλέπω. Αν δεν κάνω λάθος επτά ομάδες της Β΄Εθνικής δηλώνουν αδυναμία. Από αυτό σκέφτομαι για δεύτερη θέση”.

Για την μάχη της ανόδου: “Η καβάλα έχει ένα καλό σύνολο, όπως και ο Άρης. Βλέπω να γίνεται πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Του εύχομαι την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όπου ανήκει όπως και στην Καβάλα και τον Πανσερραϊκό.Θέλω μόνο να είαι καθαρό. Βλέπω κάποιες ομάδες της Γ΄Εθνικής να μην κερδίζουν με την αξία τους.

Δείτε για παράδειγμα το παιχνίδι Βυζάντιο-Πανσερραϊκός.Μία διαιτησία που έπαιζε 100-0 τον Πανσερραϊκό από το 70 και μετά. Ήταν εντεταλμένος κατά τη γνώμη την δική μου να κερδίσει τον Πανσερραϊκό. Είδα έναν Πανσερραϊκό μέσα στον Άρη. Ποιος Πανσερραϊκός; Είδα έναν Πανσερραϊκό που δεν μπήκε στην περιοχή του Άρη. Τον σπρώχνουν”.

To Top