ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόεδρος Λαμίας: “Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Άρη…”

Η τύχη και η δύναμη είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και τον Άρη όπως τόνισε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο Metropolis 95.5.

 

Επιπλέον, επισήμανε ότι η Λαμία δεν ήταν αντίθετη με την παρουσία φιλάθλων του Άρη αφού η διάθεση των εισιτηρίων θα ήταν μια επιπλέον ενίσχυση στα οικονομικά της ομάδας αλλά εφόσον το Υπουργείο αποφάσισε να απαγορεύσει τη μετακίνηση τους, η απόφαση έγινε αποδεκτή.

Αναλυτικά όσα είπε για:

– το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον Άρη. Δεν αμφισβητούμε ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης. Το παιχνίδι θα κριθεί στην τύχη και τη δύναμη. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

– την παρουσία φιλάθλων του Άρη: «Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Αρη, αφού θα συνέβαλλε και στα οικονομικά του συλλόγου. Ωστόσο, βγήκε η απόφαση να μην κατέβουν οι οργανωμένοι. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα γιατί η έδρα μας είναι από τις πιο ήσυχες έδρες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να έχει πάνω από 3000 κόσμο το γήπεδο αλλά δε νομίζω να γεμίσει».

– την ομάδα του Άρη: «Είναι καλή και δυνατή ομάδα. Είναι ένα από τα φαβορί που διεκδικήσει την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε και εμείς και ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Σμύρνης και βέβαια ελπίζουμε ότι θα είμαστε μια από τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου».

To Top