ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόεδρος νεολαίας ΑΝΕΛ: «Είμαι Αρειανός, ο Άρης θα πάρει αυτά που δικαιούται»

Ο πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ, Κώστας Καράμπελας μίλησε με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί δια στόματος Πάνου Καμμένου για τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επικοινωνία με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Η αλήθεια είναι ότι είμαι φίλαθλος του Άρη και πράγματι όταν βρίσκομαι σε μία τέτοια συχνότητα είναι αρκετά άνετο για εμένα.

Για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου είπε:

Αντιλαμβάνομαι στο σύνολο του αθλητικού κόσμου των φιλάθλων ότι υπάρχει μία καχυποψία καθώς τόσα χρόνια έχουν δει τα μάτια μας τόσα πολλά κυρίως στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λογικό να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Εγώ αυτό που μπορώ να πω σίγουρα όσον αφορά την ισονομία για εμάς δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Αυτό που θέλουμε και αυτό που ζητάμε είναι να βοηθηθεί όλος ο αθλητισμός στην πόλη και όλη η πόλη να προοδεύσει. Βεβαίως ο αθλητισμός στην πόλη σημαίνει και Άρης, δεν το συζητάμε η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο σύνολο του αθλητισμού. Αυτό που θέλω να πω συγκεκριμένα για τον υπουργό των ΑΝΕΛ ότι υπήρχε ένα ζήτημα που αφορούσε το υπουργείο Άμυνας μέσω κάποιον περιουσιακών στοιχείων τα οποία πάντοτε έχουν να κάνουν με το πλαίσιο το οποίο έχει δημιουργηθεί για την αξιοποίηση της περιουσίας και των Ενόπλων δυνάμεων και των στρατιωτικών. Οπότε σε αυτά τα πλαίσια υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία αφορούν το ίδιο το υπουργείο.

Για τον Άρη είπε:

Σε αυτά τα πλαίσια γίνεται και η επικοινωνία με τον Άρη. Οι υποδομές στο σύνολο της πόλης θα πρέπει να βελτιωθούν και στον αθλητισμό. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βελτιωθούν οι υποδομές και να βοηθηθούν οι ομάδες χωρίς να υπάρχουν αδικίες. Να πάει η πόλη αυτή μπροστά γιατί το αξίζει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίζονται οι συζητήσεις και να παίρνουν πρωτοβουλίες όλες οι ομάδες ώστε να λύνονται θέματα για την βοήθεια όλων. Δεν είναι θέμα απλώς αδικίας αλλά είναι και ζήτημα πρωτοβουλιών έτσι ώστε να υπάρχει μία καλή συνεργασία. Νομίζω ότι με τον Άρη υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία και θα φανεί. Από την συνέντευξη Τύπου το άκουσα και με χαροποίησε πάρα πολύ και ελπίζω η επικοινωνία να είναι καλή και να συνεχιστεί.

Για το αν είναι προεκλογική καμπάνια είπε:

Οι εκλογές αργούν ακόμη. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Το δεύτερο που έχω να σας πω είναι να μη ξεχνάμε ότι βγήκαμε από μία πολύ μεγάλη κρίση και βγήκαμε πρόσφατα η οποία καθήλωσε την χώρα ολόκληρη και σε αυτό δεν γινόταν να μην επηρεαστεί ο αθλητισμός, οι ομάδες και το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει από την έξοδο του μνημονίου και μετά να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα ώστε να επανέλθουμε σε μία φυσιολογική κατάσταση αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών. Οπότε έχουμε στον νου μας ότι προχωράμε σε μία καινούρια μέρα, σε μία πραγματικότητα. Πολλές φορές δεν γίνεται κατανοητό γιατί ακόμα στην καθημερινότητα δεν έχει περάσει. Σαν εμάς που είμαστε νέοι και μιλούμε με τους υπόλοιπους νέους και αντιλαμβανόμαστε ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Ακριβώς επειδή είναι μία καινούρια μέρα και νέους όρους και άλλα δεδομένα δεν υπάρχει τίποτα το προεκλογικό. Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να επανέλθουμε σε μία φυσιολογική κατάσταση ώστε η χώρα και οι πολίτες να προοδεύουν.

Για τη Θεσσαλονίκη είπε:

Χάρηκα και εγώ με την επικοινωνία που έμαθα ότι υπήρχε. Επίσης, θα πρέπει να συμβάλουμε -και δεν είναι μία υπόσχεση- για να αναδειχθεί επιτέλους αυτή η πόλη. Έχει μείνει σε πολλά πράγματα πίσω χωρίς να της αξίζει. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και οι ίδιες οι ομάδες να βγουν με πρωτοβουλίες και σχέδια προς όφελος των πολιτών και της πόλης και του αθλητισμού για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο. Ο Πάνος Καμμένος πάντα επιθυμούσε η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία να αποκτήσουν έναν ρόλο που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και σε αυτό χρειάζεται η στήριξη της πολιτείας.

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο είπε:

Από πολύ μικρός πηγαίνω. Έχω μεγαλώσει στις Συκιές και από μικρά παιδιά οι Κυριακές μας ήταν αφιερωμένες στο γήπεδο.

Για την επιστροφή του Άρη είπε:

Ήρθαν τα πράγματα στην φυσική τους θέση. Υπήρχε μία κατάσταση η οποία όχι απλώς δεν άξιζε αλλά πίκρανε τον κόσμο του Άρη πάρα πολύ και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Νομίζω επανήλθαν τα πράγματα στην φυσική τους κατάσταση απλώς το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες οι οποίες είναι ιστορικές και ομάδες που έχουν ικανό κόσμο. Μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και γέμισε το γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο με την οικογένεια του.

Δεν μπορούμε να μείνουμε στους διαχωρισμούς αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ενότητα επιτέλους. Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να παρακολουθούμε τόσα χρόνια την αδικία. Το να μιλάμε και σκεφτόμαστε με όρους υποστήριξης συγκεκριμένων πολιτικών εις βάρος κάποιων ανθρώπων πρέπει να τελειώνουν, δεν έχουμε άλλα περιθώρια.

To Top