ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόεδρος Ολίμπια Ονδούρας για Ροντρίγκεζ: “Ελπίζουμε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται στον Άρη”

Ο πρόεδρος της Ολίμπια Ονδούρας, Ράφαελ Βιγέδα, έδωσε συνέντευξη σε τοπικό μέσο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεταγραφή του Έντγουιν Ροντρίγκεζ στον Άρη.

Ο Βιγέδα τόνισε ότι η συμφωνία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για την ομάδα του, όμως έπρεπε να δώσουν στον νεαρό ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και εκτός Ονδούρας.

«Για να είμαι ειλικρινής, από την άποψη του συλλόγου δεν ήταν η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει, αλλά νιώσαμε ότι ήταν καιρός να δώσουμε στον Έντουιν μια ευκαιρία. Θα προτιμούσα να είναι πώληση, αλλά καταλαβαίνουμε ότι και η ομάδα θέλει να δει αν ταιριάζει στο ποδόσφαιρό της. Πρόκειται για δανεισμό ενός έτους με καθορισμένο οψιόν. Ελπίζουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία στην Ευρώπη», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Προσωπικά, δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε οικονομικά δεδομένα, αν θέλει ας το κάνει ο Άρης, αλλά ως μέρος της συμφωνίας δεν μπορώ να πω».

Είπε ακόμη: «Καλύτερες πωλήσεις έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν από την ομάδα. Ως μέρος της επιλογής (αγορά) με ικανοποιεί λίγο περισσότερο. Μπορεί κάποιος στον δανεισμό να ήθελε κάτι άλλο, αλλά ήταν μια απόφαση που βασίστηκε στο ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει αυτό το βήμα».

Ο Βιγέδα επίσης έκανε λόγο και για προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον Ροντρίγκες:

«Πέρσι το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από μια ομάδα από την Πορτογαλία που μόλις είχε ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Είχαμε αρκετές συζητήσεις. Στην αρχή ήταν άμεσες, αλλά αργότερα έγινε μέσω του εκπροσώπου Πάουλο Ερνάντεζ. Αποφασίσαμε ότι δεν ανταποκρινόταν στις επιθυμίες του συλλόγου. Προσωπικά πίστευα ότι ο Έντουιν θα μπορούσε ακόμα να περιμένει για μια καλύτερη προσφορά».

Και συνέχισε: «Μου φαίνεται ότι φέτος ήταν πιο καλά γιατί έχει ωριμάσει και σε συμπεριφορά και στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η Ονδούρα δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό επηρέασε το ενδεχόμενο να έχει μεγαλύτερη αξία. Αυτή τη φορά του παρουσιάστηκε καλύτερη προσφορά, από καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται εκεί είναι μια κατάσταση που θα βοηθήσει πολύ τον Έντουιν.

Τέλος, μιλώντας για τον χαρακτήρα του Ροντρίγκες, σχολίασε: «Ο Έντουιν είναι ένα συγκεντρωμένο παιδί, έχοντας επίγνωση της δουλειάς που πρέπει να κάνει για να προχωρήσει. Μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει σε ένα καλό σπίτι. Αυτές είναι καταστάσεις που τον βοηθούν να κάνει αυτό το βήμα, γι’ αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να φύγει. Ελπίζουμε ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

To Top