Πρόεδρος Παρτίζαν: «Πληρώσαμε 500.000 ευρώ για τη wild card της Ευρωλίγκας»

Aρκετά αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, που δήλωσε ότι η ομάδα του πλήρωσε 500 χιλιάδες ευρώ για να λάβει wild card από την Ευρωλίγκα, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μπάτζετ της θα φτάσει στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
– Για τη wild card που πήρε η ομάδα του:
 «Η Παρτίζαν είχε ήδη δείξει τις προθέσεις της με την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πληρώσαμε 500 χιλιάδες ευρώ για τη wild card. Το μίνιμουμ μπάτζετ είναι στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζαμε εξ αρχής τα χρήματα που απαιτούνται, δε θα είναι εύκολο να τα συγκεντρώσουμε. Η ομάδα θα παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα, θα χρειαστούν περισσότερες πτήσεις τσάρτερ. Περιμένω από τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και να έρχεται στο γήπεδο. Αφού καταφέραμε και τα βγάλαμε πέρα με το μπάτζετ τα τελευταία χρόνια, όσο είμαι εγώ στην ομάδα, θα τα καταφέρουμε και τώρα. Θα προσπαθήσουμε να είναι όσο υψηλότερο γίνεται».

– Για τα επεισόδια που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας:
 «Η Ευρωλίγκα επιβάλει τεράστια πρόστιμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εμποδίσουμε να συμβεί κάτι. Θα εγκαταστήσουμε ειδικές κάμερες και θα τιμωρούμε οποιονδήποτε θα προκαλεί ζημιές και θα βλάπτει την υπόληψη της ομάδας. Για παράδειγμα, στο ματς με την Μπούρσασπορ, τρία άτομα δημιούργησαν επεισόδια, τα στείλαμε στο σπίτι τους, να σπάσουν την τηλεόρασή τους».

To Top