Πρόεδρος σε δύο ομάδες, παίκτης στη μία!

Είναι μια ιστορία, όχι και τόσο συνηθισμένη… Πρόεδρος ομάδας της Σούπερ Λιγκ, είναι παίκτης – πρόεδρος σε μία ακόμη ομάδα κι αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θα παίζει με την δεύτερη ομάδα του στην Γ΄ Εθνική!

Πρόκειται για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Θοδωρο Καρυπίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος του Α.Σ. Ειρηνούπολης, που είναι 1ος στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας και διεκδικεί το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Ο Καρυπίδης δεν είναι απλά χρηματοδότης της ομάδας (διαφημίζει στη φανέλα την εταιρία του), αλλά και ποδοσφαιριστής!

Το Σάββατο, μάλιστα ήταν βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Διαβατού με 2-1, ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις και νίκη για τον Α.Σ. Ειρηνούπολης με ανατροπή, καθώς έχανε στο ημίχρονο.

Μ΄ αυτή τη νίκη, ο Α.Σ. Ειρηνούπολης έμεινε στην 1η θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από την Νάουσα, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μάλιστα το παιχνίδι ξεκίνησε στις 3.30μμ, κι ο Καρυπίδης έφυγε από το γήπεδο και πήγε κατευθείαν στο γήπεδο της Βέροιας για να δει το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Η φωτογραφία (είναι από το imathiasportsnews) δεν είναι από το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά από το προηγούμενο παιχνίδι του ΑΣ Ειρηνούπολης με την Νάουσα για το Κύπελλο, στο οποίο ο Καρυπίδης δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα…

karypidis

 Πηγή: thessports.gr
To Top