ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ με… γυάλινα πόδια ο Γαλατσόπουλος – Έξι ομάδες ψήφισαν λευκό, μέσα και ο Άρης!

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και ανανέωσε τη θητεία του, ωστόσο το μήνυμα που εστάλη από έξι ομάδες που ψήφισαν λευκό ήταν όχι απλά ηχηρό, αλλά καθοριστικό και για την πορεία του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας, το Λαύριο, η Κύμη και ο Κολοσσός προτίμησαν να ρίξουν λευκό από το να ψηφίσουν τον Γαλατσόπουλο ως πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ο οποίο δέχθηκε στήριξη από οχτώ ομάδες και την ΕΟΚ.

Είναι προφανές ότι σχεδόν οι μισές ομάδες της Α1 αποδοκίμασαν την θητεία του Γαλατσόπουλου και αντέδρασαν με την ψήφο στο λευκό.

Ο Γαλατσόπουλος ναι μεν είναι και πάλι πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ, αλλά χαίρει της εμπιστοσύνης μόλις οχτώ ομάδων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα και από αυτές τις οχτώ ομάδες, κάποιες “φοβήθηκαν” να αντιταχθούν στην ΕΟΚ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπαίνει σε μια νέα κατάσταση και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί διότι πλέον οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Μια ακόμα ομάδα αν έριχνε σήμερα λευκό, οι εκλογές θα θεωρούνταν άκυρες. Δεν βρέθηκε για λόγους που αναφέρονται πιο πάνω, είναι όμως πλέον γεγονός πως τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αλλάξει.

 

 

To Top