Πρόεδρος Χάποελ Χολόν: «Δεν θα παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν»

Θα έχει και άλλα επεισόδια το σίριαλ με την έδρα που θα φιλοξενήσει τη Χάποελ Χολόν για τις αναμετρήσεις της στο BCL.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας, Έιταν Λανθιάνο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Walla Sport» ανέφερε πως η FIBA πήρε την απόφαση για να αγωνιστεί η Χάποελ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν θα έδινε τα παιχνίδια της στην έδρα της ΑΕΚ ακόμη και αν την ανάγκαζαν!

Εδώ, να θυμίσουμε ότι η Ένωση τις προηγούμενες ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με το BCL, προκειμένου η Χάποελ Χολόν να προχωρήσει στην αναζήτηση νέας έδρας, καθώς δεν ήταν θετική στη φιλοξενία των ισραηλινών στα Άνω Λιόσια.

Όσα ανέφερε ο Έιταν Λανθιάνο στο «Walla Sport»:
«Η Ομοσπονδία μας ζήτησε βοήθεια για τις ομάδες και ήρθε σε επικοινωνία με τις άλλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης. Η ελληνική Κυβέρνηση ήταν η μόνη που δέχτηκε να αναλάβει τη φιλοξενία και την ασφάλεια. Τότε η FIBA εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα παίξουμε στα Λιόσια.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να είναι καλή και αμέσως θύμισε πως οι φίλοι της στηρίζουν την Παλαιστίνη. Δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Μετά τα οργισμένα μηνύματα που λάβαμε από τους Έλληνες και ό,τι συνέβη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ίδιο γήπεδο, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν δε θα παίζαμε εκεί».

To Top