Πρόεδρος La Liga: «Η επιστροφή του Μέσι εξαρτάται από το αν η Μπαρτσελόνα θα πουλήσει παίκτες της»

Για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και το κατά πόσο είναι εφικτή, μίλησε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Μετά την οριστική απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος της φετινής σεζόν, άπαντες μιλούν για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.
Ωστόσο, το πολυσυζητημένο comeback του Αργεντίνου στη Βαρκελώνη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους «μπλαουγκράνα».

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, τονίζοντας ότι για να μπορέσει να εντάξει στο ρόστερ της τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει πρώτα να βάλει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία της πουλώντας ποδοσφαιριστές της, ενώ πρόσθεσε ότι ο 34χρονος θα πρέπει να έχει πολύ μικρότερο μισθό σε σύγκριση με αυτόν που λαμβάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
«Για να πάρει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι, θα πρέπει να του δίνει μισθό πολύ μικρότερο σε σύγκριση με αυτόν που λαμβάνει στην Παρί Ζεν Ζερμέν. Επιπλέον, η επιστροφή του εξαρτάται από το αν θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών. Ωστόσο, νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα πάρει αρκετά εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέμπας.

To Top