Πρόεδρος La Liga: «Ο Εμπαπέ κατά 99% υπογράφει στη Ρεάλ»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας αναφορά στα ισχυρά οικονομικά δεδομένα των μαδριλένων.

Το μεταγραφικό σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ βαδίζει προς την οριστική ολοκλήρωσή του. Ο Γάλλος φορ βρίσκεται μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, ρωτήθηκε για την υπόθεση και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε οριστική συμφωνία σύντομα και θα ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή:

«Γνωρίζοντας ότι φεύγει από την Παρί, υπάρχουν 99% πιθανότητες να υπογράψει στη Ρεάλ. Αλλά δεν ξέρω αν έχει ήδη υπογράψει.

Είναι υπέροχα νέα για τη Ρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη δική μου άποψη, ο Μπέλινγκχαμ, ο Χάαλαντ και ο Εμπαπέ είναι οι τρεις πιο κυριαρχικοί παίκτες στον πλανήτη και οι δυο εξ αυτών θα παίζουν στη Ρεάλ» δήλωσε σχετικά με τη μετακίνηση του Γάλλου φορ.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε ξεχωριστή αναφορά στην οικονομική κατάσταση των «μερέγχες», τονίζοντας πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αίσια έκβαση αυτής της μεταγραφής:

«Η Ρεάλ είναι ένα κλαμπ σε άριστη οικονομική κατάσταση. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής τους είναι πολύ καλοί διευθυντές, αλλά είναι πολύ κακοί στο να διοργανώνουν νέες διοργανώσεις. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι πολύ αντιδραστικοί. Αυτή τη στιγμή τα οικονομικά τους αποτελέσματα είναι πολύ καλά και μπορούν να ξοδέψουν πολλά περισσότερα από αυτά που ξοδεύουν.

Η Ρεάλ ήταν πολύ συνετή οικονομικά και προετοιμάστηκε για τη μεταγραφή του Εμπαπέ. Όχι, η στρατηγική τους δεν είναι βραχυπρόθεσμη. Δεν χρειάζεται να πουλήσουν κανέναν για να αντέξουν οικονομικά τον παίκτη».

To Top