Πρόθεση να βάλει… πινελιές ποιότητας στην άμυνά του ο Άρης

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με το δίδυμο Φαμπιάνο – Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας να τα πηγαίνει περίφημα. Δύο παίκτες ποιοτικοί που έδωσαν άλλον “αέρα” και σιγουριά στον Άρη.

Παίκτες με ποιότητας θέλει να προσθέσει στην άμυνά του ο Χερμάν Μπούργος, δείχνοντας πως έχει τη διάθεση να αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ και να προσθέσει κάποιες… πινελιές.

Από κει και πέρα υπάρχει το όνομα του Μάρβιν Πίρσμαν που θεωρείται κλεισμένος και βασικός, ενώ προτεραιότητα φαντάζει και ο Σαντιάγο Αρίας.

Βέβαια υπάρχουν και οι εκκρεμότητες όμως αυτές των Κρίστιαν Γκάνεα με τον οποίο θα υπάρξει μια ακόμα συζήτηση, αλλά και το τι θα γίνει με τον Λούμορ.

Στα στόπερ η επιθυμία του Δεληζήση να παραμείνει φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί αλλά όχι σε ρόλο βασικού. Θα είναι μία λύση από τον πάγκο για να “θωρακίζει” τα μετόπισθεν του Άρη όπως είδαμε να κάνει ο Μπούργος στα ματς των πλέι οφ όποτε αυτό χρειάστηκε.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών που θα κλείσουν την πεντάδα στα στόπερ με την αναζήτηση να έχει ξεκινήσει και να συνεχίζεται.

To Top