Πρόκληση για Άρη ο Εθνικός, έστω και χωρίς Ντεσπέιν!

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του Άρη, μετά από τρεις περίπου εβδομάδες, που έμειναν εκτός, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος! Οι «κίτρινοι» θέλουν καταρχήν να μπουν με το… δεξί στη νέα χρονιά και κατά δεύτερον να διευρύνουν το θετικό τους σερί, δεδομένου ότι μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Σπύρο Φίνο να βρίσκεται στο «τιμόνι» τους.

Πρώτος τους αντίπαλος για το 2014 είναι σήμερα στις 19:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ολοκλήρωσε τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος σε ρόλο… οδηγού, αφού βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, δεδομένου ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, με εξαίρεση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη εβδομάδα.

Οι φίλοι της ομάδας, που περιμένουν από τις αρχές του Δεκέμβρη να δουν τον Ρολάντο Ντεσπέιν ν΄ αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα», θα πρέπει να κάνουν μία εβδομάδα ακόμα υπομονή. Το ίδιο ισχύει και για τον Σίμο Ντάμποβιτς, που μαζί με τον Γιάννη Χαριτωνίδη θα συνθέσουν το δίδυμο των πασαδόρων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στους 21 αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ του Εθνικού και του Άρη, οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνται στις νίκες με 13-8, αλλά οι Εβρίτες μετρούν σερί νικών 4-0 και έχουν να χάσουν στην Αλεξανδρούπολη από τον Άρη από τις 6 Δεκεμβρίου 2008.

To Top