ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόκληση στη συνέντευξη τύπου και συγγνώμη Αραράτ, μετά την αντίδραση του Άρη

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου στο Γερεβάν, δημιουργήθηκε αναστάτωση, με αρνητικό πρωταγωνιστικό Αρμένιο “δημοσιογράφο”, ο οποίος είναι διαπιστευμένος στην Αραράτ Αρμένια…

Ο εν λόγω έδωσε το παρών στην αίθουσα φορώντας φανέλα και καπέλο του ΠΑΟΚ, έχοντας επίσης ένα τατουάζ στο σώμα του, της συγκεκριμένης ομάδας και με… ύφος, έδειξε ξεκάθαρα ότι βρέθηκε εκεί για να προκαλέσει. Η κιτρινόμαυρη αντίδραση των ανθρώπων του Άρη, τόσο του Τόλη Τερζή, όσο και του επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της Αραράτ.

Όταν οι άνθρωποι της Αραράτ κατάλαβαν… περισσότερα, ήταν άμεση η αντίδρασή τους και  απομάκρυναν έξω από την αίθουσα τον συγκεκριμένο “δημοσιογράφο”, ο οποίος συνέχισε να προκαλεί με χειρονομίες.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Αρμενία αφού τον απομάκρυναν, στη συνέχεια ζήτησαν συγγνώμη από τους κιτρινόμαυρους, διαβεβαιώνοντας πως δεν θα συμβεί το παραμικρό στο αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο Άρης θα έχει μια άψογη φιλοξενία από την Αραράτ.

To Top