ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόκληση της ΚΕΔ! Όρισε τον Διαμαντόπουλο του Άρης-ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο!

Αδιανόητη απόφαση της ΚΕΔ, απόλυτα προκλητική, έχει ορίσει για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο, τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πρόκειται φυσικά για τον ρέφερι του Άρης-ΑΕΚ, που δεν είχε καταλογίσει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη σε χέρι παίκτη της ΑΕΚ, του Τσόσιτς, ενώ ακύρωσε και γκολ των “κιτρινόμαυρων”! Και δεν ήταν μόνο αυτό, σε όλο το πρώτο ημίχρονο κυρίως “προστάτευσε” τους παίκτες της ΑΕΚ, αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι και τα πολλά μαρκαρίσματα πάνω σε παίκτες του Άρη!

Ήταν αυτός που είχε σφυρίξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Λαμία-Άρης (0-3), είχε ακυρώσει κακώς γκολ του Γιουνές στο 0-0 και θεωρείται ρέφερι της… εξυγίανσης.

Υπήρξε διαιτητής του Σπάρτη-Άρης, στην πρώτη σεζόν των “κιτρινόμαυρων” στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου δεν υπέδειξε πέναλτι μαρς υπέρ των “κιτρινόμαυρων” πάνω στον Ούγκο Σόουζα!Το… εξαργύρωσε στο έπακρο, καθώς προβιβάστηκε στην Σούπερ λιγκ, στο τέλος της σεζόν!

Συγκεκριμένα ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αρκαδίας παραπέμφθηκε την περσινή χρονιά για την διαιτησία του στο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ξάνθη με σκορ 4-0, καθώς…κατάφερε να μην δώσει 2(!) καταφανέστατα πέναλτι αλλά και μαι κόκκινη κάρτα, και όλα αυτά από το δεύτερο έως το 5ο λεπτό!

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το παιχνίδι ήταν ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες σε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, με την πλειοψηφία αυτών να είναι αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο Π.Α.Ο.Κ., (όλα νίκες) μεταξύ αυτών και το Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. 0-1 όπου και ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Πλατανιά με το σκορ στο 0-0.

Αναλυτικά οι ορισμοί της αγωνιστικής: 

Κυριακή 14/4, 19:00

Λάρισα-ΠΑΟΚ: Φωτιάς (Κωνσταντίνου, Ψαρρής, 4ος Τζοβάρας)
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός: Γρατσάνης (Σαμοΐλης, Δέτση, 4ος Σέζος)
Άρης-Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, 4ος Φωτιάδης)
Λαμία-ΑΕΚ: Σκουλάς (Τζιώτζιος, Σάββας, 4ος Βρέσκας)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος: Μανούχος (Μπαλτάς, Χατζηνάκος, 4ος Παπαπέτρου)
Ολυμπιακός-Ξάνθη: Κουμπαράκης (Νικολακάκης, Κωνσταντόπουλος, 4ος Ζαχαριάδης)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Κουτσιαύτης (Χριστάκογλου, Καρσιώτης, 4ος Τάσης)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Πάτρας, 4ος Τζήλος)

To Top