«Πρόκληση το ματς με τον Άρη», σύμφωνα με τον Αναστασιάδη

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννενα για τον αγώνα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηπειρώτικης ομάδας, η επόμενη μέρα βρήκε τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει «ενέσεις ηθικού» στους παίκτες του.

Όπως τόνισε στους παίκτες του ο Αναστασιάδης, το παιχνίδι της Κυριακής «πρέπει να το θεωρούν σαν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν πάνω τους και να αναστρέψουν τα πράγματα προς το καλύτερο» ενώ το χαρακτήρισε ως πρόκληση… Γίνεται αντιληπτό, ότι μετά την Κέρκυρα, η οποία πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της επί του Άρη, το αγωνιστικό πρόσωπο των κίτρινων δίνει… δικαιώματα στον αντίπαλο. Μόνο που αυτά τα δικαιώματα πρέπει να «κοπούν» στον αγωνιστικό χώρο, με την «απάντηση» της ομάδας του Άρη. Και η «απάντηση» είναι γκολ και νίκη.

Με Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια

Ο προπονητής του ΠΑΣ μετράει την επιστροφή στην ενεργό δράση του Αλβανού μέσου Άντι Λίλα που προπονήθηκε κανονικά.

Από κει και πέρα, με τον Φώτη Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια θα παραταχτεί ο ΠΑΣ στο ματς της Κυριακής με τον Άρη, αφού ο Καρίμ Φεγκρούς τραυματίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός δράσης τρεις εβδομάδες.

Ο Μαροκινός γκολκίπερ, που στο συγκεκριμένο ματς με τον ΟΦΗ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, έπαθε θλάση 2ου βαθμού και θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Άρη, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και το ματς κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον Αστέρα στα Γιάννινα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πλην του Φεγκρούς δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του και τους τιμωρημένους Πάντο και Μπουζίντ. Ουσιαστικά θα αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος της άμυνας.

To Top